Masterclass CDD: Complexe structuren en signaleren UBO's

In deze verdiepende masterclass staan complexe organisatiestructuren en UBO’s centraal. Je leert structuren in kaart te brengen en UBO’s te identificeren binnen complexe en internationale bedrijfsstructuren. Daarnaast leer je onder andere het nut van het volgen van geldstromen en het belang van het bepalen van de herkomst van gelden.

Ruimte om vraagstukken uit de praktijk in te brengen

Inhoud

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Het signaleren van verborgen UBO’s in complexe structuren
  • Invloed van buitenlandse entiteiten en betrokken partijen zoals accountants
  • Koppeling met herkomst van vermogen en geldstromen
  • Praktijksimulatie


Om ervoor te zorgen dat je na de training in staat bent het geleerde in de praktijk te brengen leggen we in de middag de focus op voorbeeldsituaties in combinatie met houding, gedrag en het omgaan met weerstand.

Uiteraard is er de ruimte om vraagstukken uit de eigen praktijk in te brengen voor de masterclass.


Doelgroep

De masterclass is bedoeld voor professionals die al enige tijd werkzaam zijn op het gebied van CDD en die regelmatig in contact staat met klanten. De training is daarnaast uitstekend geschikt als periodieke training conform richtlijnen van de AFM. Deze masterclass is verdiepend. Voorwaarde voor deelname is dat je beschikt over een goed kennisniveau van CDD. Heb je deze kennis nog niet, dan adviseren we je ter voorbereiding eerst de e-learning CDD te voltooien. Deze geeft je voldoende basis voor deelname aan deze masterclass.

Studievorm

Klassikaal

Tijdsbesteding

1 contactdag

Prijs

€ 395,-

Meer weten of inschrijven voor de masterclass?