Masterclass CDD: Omgaan met verschillende klanttypes

In deze verdiepende masterclass staan klanttypes centraal. Je leert klanttypes herkennen en weet na afloop van de training op welke manier je hier het beste mee om kunt gaan. Je leert de verbinding met de klant te maken en te behouden. We gaan bovendien in op weerstandssituaties en leren je op welke manieren je weerstand kunt wegnemen en de verbinding kunt herstellen.

Praktijkgerichte verdiepende masterclass gegeven door een CDD-specialist

Inhoud

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Soorten klanttypes
  • Omgaan met verschillende klanttypes met behulp van praktijksimulatie
  • Omgaan met weerstand
  • Praktijkvoorbeelden particulier en zakelijk


Om ervoor te zorgen dat je na de training in staat bent het geleerde in de praktijk te brengen leggen we in de middag de focus op voorbeeldsituaties in combinatie met houding, gedrag en het omgaan met weerstand.


De masterclass heeft een interactief karakter en omvat, naast de theorie, casuïstiek uit de praktijk. De trainer verbindt, vanuit het betreffende thema, theorie met de werkpraktijk.

De training wordt gegeven door een ervaren trainer/CDD specialist. Uiteraard is er de ruimte om vraagstukken uit de eigen praktijk in te brengen voor de masterclass.


Doelgroep

De masterclass is bedoeld voor professionals die al enige tijd werkzaam zijn op het gebied van CDD en die regelmatig in contact staat met klanten. De training is daarnaast uitstekend geschikt als periodieke training conform richtlijnen van de AFM. Deze masterclass is verdiepend. Voorwaarde voor deelname is dat je beschikt over een goed kennisniveau van CDD. Heb je deze kennis nog niet, dan adviseren we je ter voorbereiding eerst de e-learning CDD te voltooien. Deze geeft je voldoende basis voor deelname aan deze masterclass.

Studievorm

Klassikaal

Tijdsbesteding

1 contactdag

Prijs

€ 395,-

Meer weten of inschrijven voor de masterclass?