E-learning Adviseur Duurzaam Wonen

Inhoud

De e-learning Adviseur Duurzaam Wonen bestaat uit drie hoofdstukken:

  1. Context: wat speelt er op het gebied van klimaatveranderingen en waarom is verduurzaming belangrijk in hypotheekgesprekken? Wat zijn de drempels en uitdagingen op het gebied van verduurzaming waar de klant voor staat bij de aankoop of verbouwing van een woning?
  2. Energiebesparende maatregelen: welke maatregelen zijn er, wat kosten deze maatregelen, voor welk type woning is welke maatregel het eerst en meest relevant is?
  3. Financiering: hoe betaalt de klant de verduurzaming en welke subsidiemogelijkheden bestaan er?

Leeropbrengst

Na het volgen van deze e-learning weet je waarom verduurzaming van de eigen woning noodzakelijk is, welke technische mogelijkheden er zijn om de woning te verduurzamen en welke financiële gevolgen dit voor de klant heeft. Naast de theorie behandelt deze praktisch ingestoken e-learning ook concrete tips en voorbeelden. Hierdoor kun jij direct van toegevoegde waarde zijn voor jouw klant met jouw advies op het gebied van de verduurzaming van de eigen woning.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor voor financieel professionals die hypotheekadvies geven of werkzaam zijn als hypotheekacceptant en voor makelaars.

Leermethode


De leeromgeving van Dukers & Baelemans bestaat uit twee onderdelen. In het eerste deel (Learn) doorloop je stapsgewijs de drie hoofdstukken van de e-learning. Het tweede onderdeel (Brainpower) is een slimme adaptieve kennistool. Met Brainpower leer je door het maken van vragen. Brainpower analyseert je kennisopbouw en kennisniveau per leerdoel en focust op de leerdoelen die jij nog niet goed genoeg beheerst. Onderzoek wijst uit dat deze manier van studeren erg effectief is. De stof blijft langer hangen en je bent optimaal op examen voorbereid.

De e-learning is zeer geschikt is om op een smartphone of tablet te bestuderen. Download hiervoor de Dukers & Baelemans app in de App Store of Google Play.

Certificaat

Je rondt de e-learning af door het maken van een examen dat uit 20 vragen bestaat. Als je slaagt voor het examen, ontvang je een certificaat.


PE-punten

Het volledig afronden van deze e-learning geeft recht op 3 PE SEH punten in de categorie B en 3 PE FFP punten Kennis & Actualiteit. De PE SEH- en FFP-punten melden wij op verzoek aan. Mail hiervoor jouw certificaat naar contact@dukers-baelemans.nl o.v.v. jouw SEH- en/of FFP nummer.

Studievorm

E-learning

Tijdsbesteding

3 uur

Prijs

€ 59

Meer weten of inschrijven voor de e-learning?