Masterclass Borgstelling MKB-kredieten

Met het Borgstelling MKB-krediet (BMKB) staat het ministerie van EZK voor een deel garant voor MKB ondernemingen met continuĂŻteitsperspectief die een lening willen afsluiten, maar niet voldoende zekerheden kunnen bieden. Het BMKB vergroot het onderpand en daarmee de slagingskans van een financieringsaanvraag. In deze masterclass doe je alle benodigde kennis op om financieringsvraagstukken te herkennen waarbij de BMKB van toegevoegde waarde kan zijn. Ook leer je hoe je de verschillende varianten van het BMKB kunt inzetten bij financieringsvraagstukken van MKB ondernemers uit jouw adviespraktijk.

Praktijkgerichte masterclass

Inhoud

Dukers & Baelemans ontwikkelde deze masterclass in samenwerking met De Strategiestudie (gespecialiseerde business consultants uit het zakelijk financieringsdomein MKB). In deze praktijkgerichte masterclass behandelen we de volgende onderwerpen:


  • Het herkennen van financieringsvraagstukken waarbij het BMKB van toegevoegde waarde kan zijn.
  • De 4 BMKB varianten.
  • Het toepassen en combineren van de 4 BMKB varianten.
  • Inzet van de BMKB-tool.


Trainer

Deze masterclass wordt verzorgd door een trainer met ruime ervaring in het toepassen van BMKB-kredieten, zowel vanuit de rol als ondernemersadviseur als beoordelaar van BMKB-aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).


Leeropbrengst

Na afloop van de masterclass ben je in staat om met behulp van de BMKB-tool de 4 varianten toe te passen op financieringsvraagstukken uit de adviespraktijk.


Doelgroep

De Masterclass Borgstelling MKB-kredieten is bij uitstek geschikt voor MKB adviseurs, accountmanagers bedrijfsfinancieringen in het MKB, accountants en financieel planners met raakvlakken met de ondernemer/onderneming.

Studievorm

Klassikaal

Contactdagen

1 dag

Prijs

€ 345

Meer weten of inschrijven voor de opleiding?