Feedback uit het werkveld


Ervaringen

Interessante training met een zeer goede opbouw en opzet. Een fijne (kleine) groep, met volop interactie in een open setting. Tijdens deze verdiepende training heb ik me verder ontwikkeld in mijn vak. In mijn dagelijkse adviespraktijk pas ik de opgedane kennis en vaardigheden toe in gesprekken met mijn klanten.

Yvonne Drost - Cursist maatwerktraining Gespreksvaardigheden Duurzaam Wonen bij ABN Amro

Tijdens de training Gespreksvaardigheden Duurzaam Wonen heb ik kennis en vaardigheden opgedaan die ik al tijdens het eerste gesprek met mijn klant kan meenemen. Duurzaamheid staat beter op mijn netvlies na het volgen van deze opleiding.

Als mijn klant aangeeft te willen verduurzamen of de woning te verbeteren, vraag ik door wat hij/zij wil gaan doen. Zo sprak ik onlangs een klant over woningverbetering. Ik heb de voorwaarden van een duurzaam wonen hypotheek doorgesproken en de klant gewezen op de voordelen. De klant heeft uiteindelijk de duurzaam wonen hypotheek afgesloten.

Sanjay Jitbahadoer - Cursist maatwerktraining Gespreksvaardigheden Duurzaam Wonen bij ABN Amro

Na mijn jarenlange ervaring als Register Accountant en diverse management functies heb ik besloten om een carrièreswitch te maken richting Compliance. Ik ben gestart als CDD specialist bij Robeco. De training van Dukers & Baelemans heeft me erg geholpen bij het snel inzetten van de theorie in de praktijk. Hierdoor kon ik versneld doorgroeien naar de functie van complaince officer. In vergelijking met mijn collega’s met minder werkervaring is deze versnelling uiteraard nog sterker.

Pierre van Aalst - Cursist maatwerkopleiding CDD bij een beleggingsinstelling in de financiële sector

Benieuwd wat onze trainers belangrijk vinden?